ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ

Ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης προκαλεί σ’ όλους τους Θεσσαλούς, η σημερινή «διαφήμιση» της εφημερίδας «Ελευθερία» (που αυτοπροσδιορίζεται ως χορηγός επικοινωνίας) του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ (και γατί όχι και του «ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ») ΙΕΚ της Ελλάδας, που σ’ ένα ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ CAMPUS 2.000 τ.μ., διευρύνει τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας!!

Σχόλιο: Ούτε Πανελλήνιες, ούτε τίποτα. Αρκεί ένας νέος να πάρει κουτσά-στραβά το απολυτήριο του Λυκείου και βουρ για «διεύρυνση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών του οριζόντων» στο εν λόγω ΙΕΚ! Στους περισσότερους (αν όχι σε όλους) πάντως Θεσσαλούς, είναι γνωστός μόνο «ΟΥ ΘΙΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΥΣ» και όχι το ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ CAMPUS των 2.000 τ.μ.!!

Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λοιπόν ΙΕΚ της Ελλάδας διοργανώνει μια ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ εκδήλωση μόδας, ομορφιάς και μουσικής (3 σε ένα) που ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ, αναφέρεται στη διαφήμιση, όλη τη Θεσσαλία! Εκτός και αν προηγηθεί κανένας μεγάλος σεισμός;

Στη ΛΑΜΠΡΗ διοργάνωση, διαβάζουμε παρακάτω, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει:

1. Επίδειξη μόδας με ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ (!!!) να φορούν δημιουργίες του αγαπημένου brand «Sissy Christidou».

Σχόλιο: Στην ευρύτερη πάντως περιοχή της Θεσσαλίας, είναι σίγουρα γνωστή η Σίσσυ Χρηστίδου απ’ τις εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη, όλοι έχουν ακουστά (κι ας μην το έχουν πιει ποτέ τους) το μπράντι (brandy) Μεταξά, τον Brad Pitt, αλλά κομματάκι δύσκολο να πει κάποιος με σιγουριά ότι γνωρίζει το «brand Sissy Christidou» και ότι είναι μάλιστα και το αγαπημένο του!!!

2. BEAUTY EVENTS από τους σπουδαστές Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ,

Σχόλιο: Αυτό το «beauty events» μου θύμισε τη διαφήμιση του βερνικιού νυχιών «madison» το 1985, που η Υβέτ με ύφος 1000 καρδιναλίων έλεγε: – Νόουου! Μέντεσεν με πρωτεΐνες όπως Αμερική!

3. DJ SET από τους σπουδαστές Μουσικής Τεχνολογίας και ΦΥΣΙΚΑ live με τους Onirama. Την επιμέλεια ήχου της συναυλίας θα έχουν οι σπουδαστές ηχοληψίας.

Σχόλιο: Αυτό το DJ SET πάλι τι είναι; Καμιά 10ρια ντιτζέϊδες ίσως; Δηλαδή ο Dj Simos, ο Dj Mitsos, ο Dj Kotsios κτλ που θα παίζουν μπιτάκια;

Τέλος διαβάζουμε στην διαφήμιση της «Ελευθερίας» ότι το event θα παρουσιάσει ο επικεφαλής του τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ, κ. Σωτήρης Πολύζος, τον οποίο θα πλαισιώσουν σπουδαστές του τομέα.

Και όμως! Η είσοδος είναι ελεύθερη?

https://youtu.be/_sMe_TbWd20

Και όμως! Με τόσα campus, brand, beauty events, dj set και event, το κάναμε τελικά Amerikan bar!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *