Σο λέει…

Στις 26/06/2016 δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» άρθρο της κ. Μάρνυ Παπαματθαίου με τον «πιασάρικο» τίτλο «Με 19.000 μόρια γιατρός και 9.500 δάσκαλος».
Αμέσως δεκάδες sites άρχισαν να αναπαράγουν την «είδηση» και ειδικά τον παρακάτω πίνακα με τις μάλλον «αστρολογικές» προβλέψεις βάσεων διαφόρων σχολών για το έτος 2016.

pithanes-vaseis

Παρακάτω βλέπουμε ενδεικτικά το μεγάλο χαμό και το σάλο που προκάλεσε η «μαντεψιά του βήματος»..

pinakas-vima2Άξιον απορίας πάντως είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος πίνακας δεν υπάρχει στο άρθρο της εφημερίδας (από την στιγμή που το άρθρο κοινοποιήθηκε σε όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας, γιατί την ημέρα της δημοσίευσης, ολόκληρο το άρθρο ήταν διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές). Έμεινε όμως στις σελίδες 10δων sites για να θυμίζει τις μαντικές ικανότητες ταλαντούχων δημοσιογράφων, εκπαιδευτικών και αναλυτών της εκπαίδευσης (!).

pinakas-vimaΤο ερώτημα είναι πως ακριβώς σκέφθηκαν (η δημοσιογράφος; – η εφημερίδα;) και εξαφάνισαν τον «μαγικό πίνακα με τις προβλέψεις»; Βέβαια να σημειωθεί ότι τη δουλειά τους την έκαναν και με το παραπάνω! Από εκεί και πέρα «Σο λέει» (που έλεγε και ο ζήκος..) δεν τον εξαφανίζουμε γιατί όταν βγουν οι βάσεις τον Αύγουστο, πως θα δικαιολογήσουμε (τα αδικαιολόγητα) το νούμερο 19.120 για την ιατρική της Αθήνας ή το 18.750 για την ιατρική Αλεξανδρούπολης;

«Σο λέει» (πάλι), θα μας πάρουν με τις πέτρες! Και του χρόνου..

https://youtu.be/nIjTp8CMaME

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *